Webgune honek cookieak erabiltzen ditu, propioak eta hirugarrenenak, zure nabigazioa optimizatu, zure nahietara egokitu eta analisi-lanak egiteko. Nabigatzen jarraituz gero, gure Cookieei buruzko politika onartzen duzu.

Barazkiak

Bitamina, mineral, zuntz eta antioxidatzaileen iturri bikaina da.

Gomendaturiko maiztasuna Anoa baten pisua (gordinik eta garbi) Etxeko neurriak

barazkiak

2 eguneko anoa, bat bederen gordin

150-200 g

Askotariko entsalada platerkada bat

Barazki egosi platerkada bat

Tomate handi bat, 2 azenario,…

Iturria: SENC eta semFYC

Baztanen ditugunak:

Aza

Sasoia: urritik apirilera arte

Errezetak:

Aza eta porru frittata

Aza-pastela logo_1x

Trinxat logo_1x

Azenarioa

Sasoia: abuztutik martxora arte

Errezetak:

Azenario- eta gasna-tarta gazia 

Azenario eta kalabaza krema intxaur muskatu eta azafraiarekin 

Azenario eta limoi-krema

Azenario, koko eta esne kondentsatu trufak logo_1x

Azenario-ñokiak logo_1x

Azenario-tartarra 

Baba freskoa

Sasoia: maiatza eta ekaina

Errezetak:

Baba eta jogurt zopa beroa logo_1x

Baba-krema Turkiako erara 

Baba-pastel txikiak porru-saltsarekin 

Erremolatxa gorri

Sasoia: uztaila-abuztua

Errezetak:

Erremolatxa gorri eta intxaur dipa logo_1x

Erremolatxa eta gasna urdin tarta

Ilar freskoa

Sasoia: ekaina

Errezetak:

Ilar guacamolea logo_1x

Ilar-krema eta ilarrak menda-gelatinan

Ilar-kroketak 

Kalabaza

Sasoia: urria

Errezetak:

Azenario eta kalabaza krema intxaur muskatu eta azafraiarekin 

Kalabaza-pizza

Kalabaza plantxan egina, gasna eta intxaurrekin

Kalabaza, tomate eta almendra krema sardinekin 

Kalabaza txigortuzko krema logo_1x

Onddo, kalabaza eta dilista purea

“Zerba eta kalabaza “kibbeh”a

Kuiatxoa

Sasoia: uztailetik irailera arte

Errezetak:

Kuiatxo-entsalada marokoarra 

Kuiatxo eta arroz pastela logo_1x

Kuiatxoak mentan beratuak

Leka

Sasoia: uztaila eta abuztua

Errezetak:

Fideua berdea 

Leka, txistor eta gasna frittata logo_1x

Leka-pastitsioa logo_1x

Onddoa

Sasoia: uda eta udazkena

Errezetak:

Ardi-gasna zopa onddoekin

Gaztaina eta perretxiko hanburgesa 

Oilasko-izterrak zitrikotan eskabetxatuak, onddoekin eta arrautza-gorringo onduarekin 

Onddoak eskabetxean logo_1x

Onddo, kalabaza eta dilista purea

Pella

Sasoia: urritik martxora arte

Errezetak:

Pella barazki-zopa krematsuan logo_1x

Pella-krema barazki-menestrarekin 

Pella-nigiri logo_1x

Pella risottoa onddoekin eta azafrai-aliolirekin 

Piperra

Sasoia: abuztua eta iraila

Errezetak:

Patatak baporean eginak eta piperrekin maneatuak logo_1x

Piper berdeen janaurreko beroa

Piper-salmorejoa

Porrua

Sasoia: irailetik apirilera arte

Errezetak:

Aza eta porru frittata

Gasna, porru eta piper enpanada 

Patata eta porru pure ezberdina logo_1x

Porru eta patata pastela logo_1x

Porru eta xarbot kroketak

Porru, patata eta udare-krema 

Porruak berberetxoekin romesco-saltsan logo_1x

Tipula

Sasoia: maiatzetik irailera

Errezetak:

Labean erretako tomate, tipula eta gasnaren entsalada beroa

Sagar, tipulin eta foie mi-cuit tortilla

Tipuleta eta ardi-gasna kaputxinoa 

Tipuleta-purea eta tipuleta

Tomatea

Sasoia: uztailetik irailera arte

Errezetak:

Kurkuma krepeak tomate txutneyarekin

Labean erretako tomate, tipula eta gasnaren entsalada beroa

Ogi eta tomate bonboiak urdaiazpikoarekinlogo_1x

Tomate melatuak logo_1x

Zerba

Sasoia: abuztutik martxoara

Errezetak

Arroza zerbarekin

Zerba-bolak gasna freskoarekin tomate saltsan logo_1x

Zerba eta kalabaza “kibbeh”a