Sustapen ekintzak

INFORMAZIO ETA DIBULGAZIO EKINTZAK
ESKUORRI INFORMATIBOAK: errezetak, nutrizio-informazioa eta datu ekonomikoak.

2018

Otsaila. Neguko baratzea.

Apirila. Amuarraina.

Ekaina. Udaberriko baratzea.

Abuztua. Udako baratzea.

2017

Otsaila. Neguko baratzea.

Apirila. Aratxea.

Ekaina. Udaberriko baratzea.

Abuztua. Udako baratzea.

Urria. Udazkeneko baratzea.

Abendua. Ogia.

2016

Apirila. Ardi-esnekiak.

Ekaina. Behia.

Abuztua. Udako baratzea.

Urria. Udazkenerako

Abendua. Zerri hiltzea.

ERREZETEN BIDEOAK

2018

Otsaila

logo_1xPella-nigiri logo_1xPorruak berberetxoekin romesco-saltsan logo_1xAzenario-ñokiak logo_1xAza-pastela

Apirila

logo_1xAmuarrain-tartarra jogurt zoparekin eta mahonesa ahuakaterekin logo_1xAmuarraina zitrikotan marinatua logo_1xAmuarrain-marmitakoa logo_1xAmuarraina labean eskabetxatua

Ekaina

Baba-pastel txikiak porru-saltsarekin Ilar-krema eta ilarrak menda-gelatinan Marrubiak ozpina eta gasnarekin ogi txigortuaren gainean Tipuleta-purea eta tipuleta

Abuztua

Kuiatxo-entsalada marokoarra

2017

Otsaila

logo_1xIntxaur, gasna eta olibekin gaileta gaziak logo_1xPella barazki-zopa krematsuan logo_1xPorru eta patata pastela logo_1xTrinxat

Apirila

logo_1xPatata erregosia haragiarekin logo_1xAratxeki-salpikoia logo_1xKoxkor faltsua garagardo erara txitxirio kremarekin logo_1xPatata tarta kurruskaria boloñesa erara

Ekaina

logo_1xGerezi eta pikupasa chutneya logo_1xIlar guacamolea logo_1xBaba eta jogurt zopa beroa logo_1xMarrubizko Baztango baratxuri zuria

Abuztua

logo_1xAran eta izpiliku baklava logo_1xLeka-pastitsioa logo_1xPatata eta porru pure ezberdina logo_1xErremolatxa gorri eta intxaur dipa

Urria

logo_1xAzenario, koko eta esne kondentsatu trufak logo_1xZerba-bolak gasna freskoarekin tomate saltsan logo_1xBanabar-pure otarrainxkekin logo_1xZatitutako sagarrezko bizkotxoa

Abendua

logo_1xOgi eta tomate bonboiak urdaiazpikoarekin logo_1xOgi eta gasna bolak tomate-saltsan logo_1xServiettenknödel edo ogi-hertzebetea logo_1xOgi-biribilkiak sagar-konpotaz beteak

2016

Apirila:

logo_1xBaratxuri-zopa krematsua arrautza eskalfatuarekin logo_1xZendereben-tortitak logo_1xArdi-esne flana

Ekaina:

logo_1xTxitxirio-entsalada epela jogurt saltsarekin logo_1xLeka, txistor eta gasna frittata logo_1xHaragi txikitu, tortilla, mortadela eta udare-marmelada zakotea

Abuztua

logo_1xTomate melatuak logo_1xPatatak baporean eginak eta piperrekin maneatuak logo_1xKuiatxo eta arroz pastela logo_1xUdare eta txokolate irabiakia

Urria

logo_1xOnddoak eskabetxean logo_1xKalabaza txigortuzko krema logo_1xArdiki hanburgesa logo_1xPiku eta gasna fresko sconak

Abendua

logo_1xXingarra teriyaki-saltsarekin glasatua logo_1xOdolki-kroketak logo_1xSaiheskiak ardi-gasna parmentierrarekin eta piper-kremarekin logo_1xTxapata txistor papurrekin, tipula karamelizatuarekin eta tabasko-saltsarekin

BERTZELAKO EKINTZAK
TRANSFORMAZIO ESPERIENTZIEI BURUZKO JARDUNALDIA. 2016/04/02

Transformazio esperientziei buruzko jardunaldia

BAZTANGO EKOIZLE-ERALDATZAILEEN KATALOGOA

Baztan zaporeak

BAZTANGO ESKOLETAKO JANGELETAN “ZER JAN, HALAKO BAZTAN”

2016/6/22-1ko lansaioa.

2016ko ekainean egindako ikerketa