Sustapen ekintzak

INFORMAZIO ETA DIBULGAZIO EKINTZAK
ESKUORRI INFORMATIBOAK: errezetak, nutrizio-informazioa eta datu ekonomikoak.

2017

Otsaila. Neguko baratzea.

Apirila. Aratxea.

Ekaina. Udaberriko baratzea.

Abuztua. Udako baratzea.

2016

Apirila. Ardi-esnekiak.

Ekaina. Behia.

Abuztua. Udako baratzea.

Urria. Udazkenerako

Abendua. Zerri hiltzea.

ERREZETEN BIDEOAK

2017

Otsaila

logo_1xIntxaur, gasna eta olibekin gaileta gaziak logo_1xPella barazki-zopa krematsuan logo_1xPorru eta patata pastela logo_1xTrinxat

Apirila

logo_1xPatata erregosia haragiarekin logo_1xAratxeki-salpikoia logo_1xKoxkor faltsua garagardo erara txitxirio kremarekin logo_1xPatata tarta kurruskaria boloñesa erara

Ekaina

logo_1xGerezi eta pikupasa chutneya logo_1xIlar guacamolea logo_1xBaba eta jogurt zopa beroa logo_1xMarrubizko Baztango baratxuri zuria

Abuztua

logo_1xAran eta izpiliku baklava logo_1xLeka-pastitsioa

2016

Apirila:

logo_1xBaratxuri-zopa krematsua arrautza eskalfatuarekin logo_1xZendereben-tortitak logo_1xArdi-esne flana

Ekaina:

logo_1xTxitxirio-entsalada epela jogurt saltsarekin logo_1xLeka, txistor eta gasna frittata logo_1xHaragi txikitu, tortilla, mortadela eta udare-marmelada zakotea

Abuztua

logo_1xTomate melatuak logo_1xPatatak baporean eginak eta piperrekin maneatuak logo_1xKuiatxo eta arroz pastela logo_1xUdare eta txokolate irabiakia

Urria

logo_1xOnddoak eskabetxean logo_1xKalabaza txigortuzko krema logo_1xArdiki hanburgesa logo_1xPiku eta gasna fresko sconak

Abendua

logo_1xXingarra teriyaki-saltsarekin glasatua logo_1xOdolki-kroketak logo_1xSaiheskiak ardi-gasna parmentierrarekin eta piper-kremarekin logo_1xTxapata txistor papurrekin, tipula karamelizatuarekin eta tabasko-saltsarekin

BERTZELAKO EKINTZAK
TRANSFORMAZIO ESPERIENTZIEI BURUZKO JARDUNALDIA. 2016/04/02

Transformazio esperientziei buruzko jardunaldia

BAZTANGO EKOIZLE-ERALDATZAILEEN KATALOGOA

Baztan zaporeak

BAZTANGO ESKOLETAKO JANGELETAN “ZER JAN, HALAKO BAZTAN”

2016/6/22-1ko lansaioa.

2016ko ekainean egindako ikerketa