Sustapen ekintzak
INFORMAZIO ETA DIBULGAZIO EKINTZAK
ESKUORRI INFORMATIBOAK: errezetak, nutrizio-informazioa eta datu ekonomikoak.
2020
Abendua. Elikadura osasungarria eta jasangarria
2019
2018
2017
2016
ERREZETEN BIDEOAK
2020
Otsaila
Apirila
Oilasko-izterrak zitrikotan eskabetxatuak, onddoekin eta arrautza-gorringo onduarekin
Oilasko-hegal kurruskariak jogurt-saltsarekin
Hostore-karakolak oilasko, behi-gasna eta piku marmeladarekin
Ekaina
Muskuiluak esne, azafrai eta laranja-lope zoparekin
Abuztua
Kurkuma krepeak tomate txutneyarekin
Urria
Banabar- eta gasna-napolitanak
Abendua
Azenario eta gasna-tarta gazia
Kalabaza, tomate eta almendra krema sardinekin
Pella-risottoa onddoekin eta azafrai-aliolirekin
2019
Otsaila
Pella-krema barazki-menestrarekin
Apirila
Arrautzak labean eginak Turkiako erara
Arrautza-entsalada Greziako erara
Ekaina
Tipuleta eta ardi-gasna kaputxinoa
Abuztua
Erremolatxa eta gasna urdin tarta
Urria
Piku, almendra eta ezti pastela
Gaztaina eta perretxiko hanburgesa
Sagar, tipulin eta foie mi-cuit tortilla
Abendua
Amuarrain marinatuarekin entsaladilla
Azenario eta kalabaza krema intxaur muskatu eta azafraiarekin
Gasna, porru eta piper enpanada
Intxaur eta txokolate bizkotxoa intxaur karamelizatu eta sagar-zoparekin
2018
Otsaila
Porruak berberetxoekin romesco-saltsan
Apirila
Amuarrain-tartarra jogurt zoparekin eta mahonesa ahuakaterekin
Amuarraina zitrikotan marinatua
Amuarraina labean eskabetxatua
Ekaina
Baba-pastel txikiak porru-saltsarekin
Ilar-krema eta ilarrak menda-gelatinan
Marrubiak ozpina eta gasnarekin ogi txigortuaren gainean
Abuztua
Labean erretako tomate, tipula eta gasnaren entsalada beroa
Abendua
Hostopila bildoskiarekin betea
Bildoski-bolak azenario saltsarekin
Bildoski hanburgesa foie-moussearekin
2017
Otsaila
Intxaur, gasna eta olibekin gaileta gaziak Pella barazki-zopa krematsuan Porru eta patata pastela Trinxat
Apirila
Patata erregosia haragiarekin Aratxeki-salpikoia Koxkor faltsua garagardo erara txitxirio kremarekin Patata tarta kurruskaria boloñesa erara
Ekaina
Gerezi eta pikupasa chutneya Ilar guacamolea Baba eta jogurt zopa beroa Marrubizko Baztango baratxuri zuria
Abuztua
Aran eta izpiliku baklava Leka-pastitsioa Patata eta porru pure ezberdina Erremolatxa gorri eta intxaur dipa
Urria
Azenario, koko eta esne kondentsatu trufak Zerba-bolak gasna freskoarekin tomate saltsan Banabar-pure otarrainxkekin Zatitutako sagarrezko bizkotxoa
Abendua
Ogi eta tomate bonboiak urdaiazpikoarekin Ogi eta gasna bolak tomate-saltsan Serviettenknödel edo ogi-hertzebetea Ogi-biribilkiak sagar-konpotaz beteak
2016
Apirila:
Baratxuri-zopa krematsua arrautza eskalfatuarekin Zendereben-tortitak Ardi-esne flana
Ekaina:
Txitxirio-entsalada epela jogurt saltsarekin Leka, txistor eta gasna frittata Haragi txikitu, tortilla, mortadela eta udare-marmelada zakotea
Abuztua
Tomate melatuak Patatak baporean eginak eta piperrekin maneatuak Kuiatxo eta arroz pastela Udare eta txokolate irabiakia
Urria
Onddoak eskabetxean Kalabaza txigortuzko krema Ardiki hanburgesa Piku eta gasna fresko sconak
Abendua
Xingarra teriyaki-saltsarekin glasatua Odolki-kroketak Saiheskiak ardi-gasna parmentierrarekin eta piper-kremarekin Txapata txistor papurrekin, tipula karamelizatuarekin eta tabasko-saltsarekin
BERTZELAKO EKINTZAK
TRANSFORMAZIO ESPERIENTZIEI BURUZKO JARDUNALDIA. 2016/04/02
Transformazio esperientziei buruzko jardunaldia