Sustapen ekintzak

INFORMAZIO ETA DIBULGAZIO EKINTZAK
ESKUORRI INFORMATIBOAK: errezetak, nutrizio-informazioa eta datu ekonomikoak.

2020

Otsaila. Neguko baratzea

Apirila. Oilaskoa.

Ekaina. Esnekiak.

Abuztua. Udako baratzea.

Urria. Udazkeneko baratzea.

Abendua. Elikadura osasungarria eta jasangarria

2019

Otsaila. Neguko baratzea.

Apirila. Arrautza.

Ekaina. Udaberriko baratzea.

Abuztua. Udako baratzea.

Urria. Udazkeneko baratzea

Abendua. Kontsumo arduratsua

2018

Otsaila. Neguko baratzea.

Apirila. Amuarraina.

Ekaina. Udaberriko baratzea.

Abuztua. Udako baratzea.

Urria. Udazkeneko baratzea.

Abendua. Bildotsa.

2017

Otsaila. Neguko baratzea.

Apirila. Aratxea.

Ekaina. Udaberriko baratzea.

Abuztua. Udako baratzea.

Urria. Udazkeneko baratzea.

Abendua. Ogia.

2016

Apirila. Ardi-esnekiak.

Ekaina. Behia.

Abuztua. Udako baratzea.

Urria. Udazkenerako

Abendua. Zerri hiltzea.

ERREZETEN BIDEOAK

2020

Otsaila

Azenario-tartarra

Zerba eta kalabaza “kibbeh”-a

Aza eta porru frittata

Apirila

Oilasko-izterrak zitrikotan eskabetxatuak, onddoekin eta arrautza-gorringo onduarekin

Oilasko-hegal kurruskariak jogurt-saltsarekin

Hostore-karakolak oilasko, behi-gasna eta piku marmeladarekin

Oilasko-pastela

Ekaina

Muskuiluak esne, azafrai eta laranja-lope zoparekin

Ardi-gasna zopa onddoekin

Abuztua

Udare eta ardo bizkotxoa

Kurkuma krepeak tomate txutneyarekin

Urria

Kalabaza-pizza

Gaztain-krema

Banabar- eta gasna-napolitanak

Abendua

Azenario eta gasna-tarta gazia

Kalabaza, tomate eta almendra krema sardinekin

Pella-risottoa onddoekin eta azafrai-aliolirekin

2019

Otsaila

Pella-krema barazki-menestrarekin

Porru, patata eta udare krema

Arroza zerbarekin

Azenario eta limoi krema

Apirila

Arrautza urdaiazpikoarekin

Arrautzak labean eginak Turkiako erara

Arrautza-entsalada Greziako erara

Arrautza-pizza

Ekaina

Ilar-kroketak

Baba-krema Turkiako erara

Marrubi-bars

Tipuleta eta ardi-gasna kaputxinoa

Abuztua

Erremolatxa eta gasna urdin tarta

Aran eta jogurt muffinak

Fideua berdea

Patata-entsalada

Urria

Piku, almendra eta ezti pastela

Gaztaina eta perretxiko hanburgesa

Sagar, tipulin eta foie mi-cuit tortilla

Abendua

Amuarrain marinatuarekin entsaladilla

Azenario eta kalabaza krema intxaur muskatu eta azafraiarekin

Gasna, porru eta piper enpanada

Intxaur eta txokolate bizkotxoa intxaur karamelizatu eta sagar-zoparekin

2018

Otsaila

logo_1xPella-nigiri

logo_1xPorruak berberetxoekin romesco-saltsan

logo_1xAzenario-ñokiak

logo_1xAza-pastela

Apirila

logo_1xAmuarrain-tartarra jogurt zoparekin eta mahonesa ahuakaterekin

logo_1xAmuarraina zitrikotan marinatua

logo_1xAmuarrain-marmitakoa

logo_1xAmuarraina labean eskabetxatua

Ekaina

Baba-pastel txikiak porru-saltsarekin

Ilar-krema eta ilarrak menda-gelatinan

Marrubiak ozpina eta gasnarekin ogi txigortuaren gainean 

Tipuleta-purea eta tipuleta

Abuztua

Kuiatxo-entsalada marokoarra 

Labean erretako tomate, tipula eta gasnaren entsalada beroa 

Udare eta intxaur opila

Abendua

Bildoskia kalabazarekin

Hostopila bildoskiarekin betea

Bildoski-bolak azenario saltsarekin

Bildoski hanburgesa foie-moussearekin

2017

Otsaila

logo_1xIntxaur, gasna eta olibekin gaileta gaziak logo_1xPella barazki-zopa krematsuan logo_1xPorru eta patata pastela logo_1xTrinxat

Apirila

logo_1xPatata erregosia haragiarekin logo_1xAratxeki-salpikoia logo_1xKoxkor faltsua garagardo erara txitxirio kremarekin logo_1xPatata tarta kurruskaria boloñesa erara

Ekaina

logo_1xGerezi eta pikupasa chutneya logo_1xIlar guacamolea logo_1xBaba eta jogurt zopa beroa logo_1xMarrubizko Baztango baratxuri zuria

Abuztua

logo_1xAran eta izpiliku baklava logo_1xLeka-pastitsioa logo_1xPatata eta porru pure ezberdina logo_1xErremolatxa gorri eta intxaur dipa

Urria

logo_1xAzenario, koko eta esne kondentsatu trufak logo_1xZerba-bolak gasna freskoarekin tomate saltsan logo_1xBanabar-pure otarrainxkekin logo_1xZatitutako sagarrezko bizkotxoa

Abendua

logo_1xOgi eta tomate bonboiak urdaiazpikoarekin logo_1xOgi eta gasna bolak tomate-saltsan logo_1xServiettenknödel edo ogi-hertzebetea logo_1xOgi-biribilkiak sagar-konpotaz beteak

2016

Apirila:

logo_1xBaratxuri-zopa krematsua arrautza eskalfatuarekin logo_1xZendereben-tortitak logo_1xArdi-esne flana

Ekaina:

logo_1xTxitxirio-entsalada epela jogurt saltsarekin logo_1xLeka, txistor eta gasna frittata logo_1xHaragi txikitu, tortilla, mortadela eta udare-marmelada zakotea

Abuztua

logo_1xTomate melatuak logo_1xPatatak baporean eginak eta piperrekin maneatuak logo_1xKuiatxo eta arroz pastela logo_1xUdare eta txokolate irabiakia

Urria

logo_1xOnddoak eskabetxean logo_1xKalabaza txigortuzko krema logo_1xArdiki hanburgesa logo_1xPiku eta gasna fresko sconak

Abendua

logo_1xXingarra teriyaki-saltsarekin glasatua logo_1xOdolki-kroketak logo_1xSaiheskiak ardi-gasna parmentierrarekin eta piper-kremarekin logo_1xTxapata txistor papurrekin, tipula karamelizatuarekin eta tabasko-saltsarekin

BERTZELAKO EKINTZAK
TRANSFORMAZIO ESPERIENTZIEI BURUZKO JARDUNALDIA. 2016/04/02

Transformazio esperientziei buruzko jardunaldia

BAZTANGO EKOIZLE-ERALDATZAILEEN KATALOGOA

Baztan zaporeak

BAZTANGO ESKOLETAKO JANGELETAN “ZER JAN, HALAKO BAZTAN”

2016/6/22-1ko lansaioa.

2016ko ekainean egindako ikerketa

Volver arriba