Sustapen ekintzak
INFORMAZIO ETA DIBULGAZIO EKINTZAK
ESKUORRI INFORMATIBOAK: errezetak, nutrizio-informazioa eta datu ekonomikoak.
2020
Abendua. Elikadura osasungarria eta jasangarria
2019
2018
2017
2016
ERREZETEN BIDEOAK
2020
Otsaila
Apirila
Oilasko-izterrak zitrikotan eskabetxatuak, onddoekin eta arrautza-gorringo onduarekin
Oilasko-hegal kurruskariak jogurt-saltsarekin
Hostore-karakolak oilasko, behi-gasna eta piku marmeladarekin
Ekaina
Muskuiluak esne, azafrai eta laranja-lope zoparekin
Abuztua
Kurkuma krepeak tomate txutneyarekin
Urria
Banabar- eta gasna-napolitanak
Abendua
Azenario eta gasna-tarta gazia
Kalabaza, tomate eta almendra krema sardinekin
Pella-risottoa onddoekin eta azafrai-aliolirekin
2019
Otsaila
Pella-krema barazki-menestrarekin
Apirila
Arrautzak labean eginak Turkiako erara
Arrautza-entsalada Greziako erara
Ekaina
Tipuleta eta ardi-gasna kaputxinoa
Abuztua
Erremolatxa eta gasna urdin tarta
Urria
Piku, almendra eta ezti pastela
Gaztaina eta perretxiko hanburgesa
Sagar, tipulin eta foie mi-cuit tortilla
Abendua
Amuarrain marinatuarekin entsaladilla
Azenario eta kalabaza krema intxaur muskatu eta azafraiarekin
Gasna, porru eta piper enpanada
Intxaur eta txokolate bizkotxoa intxaur karamelizatu eta sagar-zoparekin
2018
Otsaila
Porruak berberetxoekin romesco-saltsan
Apirila
Amuarrain-tartarra jogurt zoparekin eta mahonesa ahuakaterekin
Amuarraina zitrikotan marinatua
Amuarraina labean eskabetxatua
Ekaina
Baba-pastel txikiak porru-saltsarekin
Ilar-krema eta ilarrak menda-gelatinan
Marrubiak ozpina eta gasnarekin ogi txigortuaren gainean
Abuztua
Labean erretako tomate, tipula eta gasnaren entsalada beroa
Abendua
Hostopila bildoskiarekin betea
Bildoski-bolak azenario saltsarekin
Bildoski hanburgesa foie-moussearekin
2017
Otsaila
Intxaur, gasna eta olibekin gaileta gaziak
Pella barazki-zopa krematsuan
Porru eta patata pastela
Trinxat
Apirila
Patata erregosia haragiarekin
Aratxeki-salpikoia
Koxkor faltsua garagardo erara txitxirio kremarekin
Patata tarta kurruskaria boloñesa erara
Ekaina
Gerezi eta pikupasa chutneya
Ilar guacamolea
Baba eta jogurt zopa beroa
Marrubizko Baztango baratxuri zuria
Abuztua
Aran eta izpiliku baklava
Leka-pastitsioa
Patata eta porru pure ezberdina
Erremolatxa gorri eta intxaur dipa
Urria
Azenario, koko eta esne kondentsatu trufak
Zerba-bolak gasna freskoarekin tomate saltsan
Banabar-pure otarrainxkekin
Zatitutako sagarrezko bizkotxoa
Abendua
Ogi eta tomate bonboiak urdaiazpikoarekin
Ogi eta gasna bolak tomate-saltsan
Serviettenknödel edo ogi-hertzebetea
Ogi-biribilkiak sagar-konpotaz beteak
2016
Apirila:
Baratxuri-zopa krematsua arrautza eskalfatuarekin
Zendereben-tortitak
Ardi-esne flana
Ekaina:
Txitxirio-entsalada epela jogurt saltsarekin
Leka, txistor eta gasna frittata
Haragi txikitu, tortilla, mortadela eta udare-marmelada zakotea
Abuztua
Tomate melatuak
Patatak baporean eginak eta piperrekin maneatuak
Kuiatxo eta arroz pastela
Udare eta txokolate irabiakia
Urria
Onddoak eskabetxean
Kalabaza txigortuzko krema
Ardiki hanburgesa
Piku eta gasna fresko sconak
Abendua
Xingarra teriyaki-saltsarekin glasatua
Odolki-kroketak
Saiheskiak ardi-gasna parmentierrarekin eta piper-kremarekin
Txapata txistor papurrekin, tipula karamelizatuarekin eta tabasko-saltsarekin
BERTZELAKO EKINTZAK
TRANSFORMAZIO ESPERIENTZIEI BURUZKO JARDUNALDIA. 2016/04/02
Transformazio esperientziei buruzko jardunaldia